Tover uw eigen foto om tot een prachtige foto op plexiglas.
Leuk als cadeau of voor in uw eigen woonkamer. Kies uit verschillende soorten plexiglas.U kunt kiezen uit plexiglas helder, plexiglas wit en plexifoto. Wilt u iets met een zeer luxe uitstraling? Kies dan altijd voor een foto op plexiglas. Wij printen uw mooiste foto op de achterkant van een 6 mm plexiglas. Dit geeft een super diepte effect.  U kunt kiezen voor een witte achtergrond of een transparante (heldere) achterkant. Bij een witte achtergrond printen wij een extra witte laag en wordt de foto afgewerkt met een witte folie aan de achterkant. Hierdoor blijven de kleuren van de originele foto behouden.

De hoogste kwaliteit is een plexifoto. Uw foto wordt dan op helder wit poster papier geprint. Dit papier wordt vervolgens met een speciale techniek verlijmd tussen een 3 mm dikke plexiglas plaat en een 3 mm dikke dibond plaat. Of bekijk een filmpje van een foto op plexiglas op Youtube.

Ophangen en verzending? Iedereen kan een foto op plexiglas makkelijk ophangen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment ophangsystemen tijdens het bestellen. Verzending doorgaans binnen 24 uur. 

Waarom plexiglas? 

- Witte en transparante ondergrond
- Verschillende diktes
- Als beste uit diverse testen
- Snel en eenvoudig besteld
- Goedkope plexiglas prijzen

Binnenkort mogelijk via een online editor.

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig leuke aanbiedingen. Blijf op de hoogte van onze collecties.