Uw mooiste foto op hout geprint? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.
Kies uw eigen houtsoort, de positie van de planken en eventueel een whitewash behandeling.
Bent u al bekend met foto’s afgedrukt op hout. Wij bieden diverse houtsoorten aan voor zowel uw binnen interieur als in de tuin. Afhankelijk van het soort hout krijgt iedere fotoafdruk een eigen unieke uitstraling. Wij zijn 100% specialist in het afdrukken van allerlei wanddecoratie. Betrouwbaar en breed in de mogelijkheden. Neem voor eventuele vragen vrijblijvend contact met ons op. Via onze uitgebreid bestelsysteem kunt u uw afdruk tot op de cm nauwkeurig bestellen en u kunt zelfs bekijken hoe de verhoudingen van de afdruk zijn boven bijvoorbeeld een dressoir of bed. 
De fotoproducten zijn te bestellen van klein tot zeer groot formaat. Onze prijzen zijn erg goedkoop en een betrouwbare en snelle levering in Nederland en België. Upload daarom direct uw foto. Of bekijk een filmpje van een foto op hout op Youtube.
Ophangen en verzending? Iedereen kan een foto op hout makkelijk ophangen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment ophangsystemen tijdens het bestellen. Verzending doorgaans binnen 24 uur. 
Waarom hout? 
- Natuurlijk product
- Kies uw eigen houtsoort
- Horitontale of verticale planken
- Snel en eenvoudig besteld
- Goedkope hout prijzen
Binnenkort mogelijk via een online editor.

Op dit moment kunt u ook bestellen via ons zusje www.24fotoophout.nl.

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig leuke aanbiedingen. Blijf op de hoogte van onze collecties.