Op zoek naar iets hips en eigentijds? Kies dan voor een foto op aluminium. Een prachtig effect door de geborstelde toplaag!



Een foto op aluminium is een plaat materiaal waarop steeds meer geprint wordt. Door een geborstelde toplaag krijgt uw fotoproduct een hip en eigentijds karakter. De print zal door het lichtinval in uw huis de hele dag een andere uitstraling hebben. U blijft er naar kijken! Kortom, uw foto krijgt een unieke uitstraling! De aluminium plaat is opgeruwd waardoor een geborsteld effect ontstaat. Uw foto wordt zonder wit aangebracht op deze ondergrond. Heeft u foto veel witte elementen, dan kunt u beter kiezen voor een foto op dibond.

Via onze uitgebreid bestelsysteem kunt u uw foto aluminium tot op de cm nauwkeurig bestellen en u kunt zelfs bekijken hoe de verhoudingen van de afdruk zijn boven bijvoorbeeld een dressoir of bed. Dit product is te bestellen van klein tot zeer groot formaat. De print heeft een dikte van 3 millimeter. Onze prijzen zijn erg goedkoop en een betrouwbare en snelle levering in Nederland en België. Upload daarom direct uw foto. Of bekijk een filmpje van een foto op aluminium op Youtube.

Ophangen en verzending? Iedereen kan een foto op aluminium makkelijk ophangen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment ophangsystemen tijdens het bestellen. Verzending doorgaans binnen 24 uur. 

Waarom foto op aluminium?

-Hoogwaardig geprint
-Geborstelde structuur
-3 of 6 millimeter dikke plaat
-Wit wordt niet geprint
-Snel en eenvoudig bestellen

Binnenkort mogelijk via een online editor.

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig leuke aanbiedingen. Blijf op de hoogte van onze collecties.