Veelgestelde vragen (FAQ)

Levertijd fotoproducten:
Bezorging in Nederland en België zal plaatsvinden binnen 3-5 werkdagen of in vele gevallen eerder. Tijdens het afrekenen kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres af te leveren, bijvoorbeeld op uw werk.

Voor een spoedzending vragen we een extra toeslag. U ontvangt dan uw bestelling binnen 2 werkdagen thuis. Tijdens het bestellen kunt u ook kiezen voor een zaterdaglevering.

Nadat uw bestelling is verstuurd, ontvangt u een trackings code via de e-mail.

Levertijd kant & klare producten:
De exacte levertijd van een artikel staat vermeld bij het artikel in deze webshop.

Alle fotoproducten worden verzonden via Transmission. De artikelen zijn altijd stevig verpakt zodat geen beschadiging kan optreden tijdens het vervoer. Mocht er toch een kleine beschadiging zijn ontstaan tijdens het vervoer, dan krijgt u uiteraard nieuwe vervangende artikelen.

Indien u niet thuis bent, dan wordt een tweede poging ingepland. Mocht u wederom niet thuis zijn, dan krijgt u een afhaalbericht.

De kwaliteit van de wanddecoratie is zeer hoog. Onze inkoopafdeling en print afdeling richten zich puur op kwaliteitsartikelen. Dit heeft uiteraard een prijs, maar wel een eerlijke en betaalbare. Het artikel komt bij aan de muur in de woonkamer of op uw kantoor te hangen en het is volstrekt logisch dat dit een kwalitatief artikel tegen een eerlijke prijs moet zijn.

Onze dtp-afdeling print uw foto in een zeer hoge resolutie van 1780 DPI op een speciale Fine-Art printer. Deze beste printer zorgt ervoor dat de kleuren natuurgetrouw worden afgedrukt. Wanddecoratie.nl staat dan ook garant voor de beste leverbare kwaliteit van fotoprints in Nederland!

Voor vragen over onze artikelen / wanddecoratie: 050-7503981

Wanddecoratie.nl hanteert 4 verschillende betaalmethoden. U kunt kiezen uit:

-Ideal. Veilig via uw eigen telebankieren.
-Bancontact / MisterCash (voor België).
-Paypal. Ook zeer geschikt voor creditcard.
-Vooruitbetaling. Zelf het bedrag overmaken.
-Onder rembours. Kosten zijn 99 Euro.

Op Wanddecoratie.nl gaat de betaling via een unieke beveiligde SSL verbinding. Herkenbaar via een slotje in uw browser.

U kunt via e-mail of telefonisch contact opnemen indien u niet tevreden bent over uw bestelling. Belangrijk hierbij is dat u altijd uw order- of klantnummer doorgeeft zodat wij uw order kunnen achterhalen en een uitgebreid onderzoek kunnen starten. Indien u per e-mail uw klacht kenbaar maakt, reageren wij doorgaans binnen 24 uur met een bevestiging van de klacht.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag ( www.sgc.nl ). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform ( https://ec.europa.eu/consumers/odr/ ).

Wanddecoratie.nl hecht veel waarde aan het vertrouwen dat u geeft aan onze webwinkel. Uw data is 100% veilig en zal sowieso nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Om wat voor reden dan ook. Uw informatie wordt met vertrouwen en zorg behandeld. Wanddecoratie.nl beperkt zich tot de registratie van gegevens welke noodzakelijk zijn voor de afhandeling van uw bestelling en de communicatie hierover met u als koper.

Fotoproducten:
Alle fotoproducten kunnen niet worden geretourneerd. De reden hiervoor is omdat het een artikel van persoonlijke aard (geüploade foto) betreft. Bij op maat gemaakte artikelen is het herroepingsrecht wettelijk uitgesloten. Indien er een mankement is met uw product, dan kunt u het artikel natuurlijk wel retour sturen.

Kant & klare producten:
Producten die nog niet verstuurd zijn, kunnen ten alle tijde geannuleerd worden. U stuurt een e-mail samen met uw order nummer naar onze klantenservice. Nadat uw order is verstuurd, kunt u ook producten retourneren. Hiervoor geldt een wettelijke termijn van 14 werkdagen op zicht. Deze 14 werkdagen retour service bieden wij aan omdat wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Kortom, 100% garantie en zekerheid voor u als klant.

U mag uw bestelling tot en met 14 dagen na ontvangst nog annuleren en de koopovereenkomst ontbinden. Na ontbinding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. De oorspronkelijke verzendkosten worden terugbetaald.

Wanddecoratie.nl
Afdeling retouren
HW Mesdagstraat 71
9718 HE Groningen

Verpak het artikel in een stevige verpakking om beschadigingen te voorkomen. We stellen het op prijs als u de reden van retour op de pakbon schrijft. In plaats van de pakbon kunt u het modelformulier voor herroeping gebruiken dat u  hier  kunt downloaden. Als het artikel door ons onbeschadigd retour ontvangen is nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Terugbetalingen worden, zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding uitgevoerd. Bij terugbetaling van het product ontvangt u de volledige kosten terug. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor uw eigen rekening. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Wanneer u de producten op een andere wijze gebruikt dan hiervoor beschreven is en er hierdoor beschadigingen aan het product ontstaan, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U kunt de koop van uw producten binnen 14 dagen ontbinden door een mail te sturen naar  info@wanddecoratie.nl  waarin u aangeeft dat u de gekochte producten wil retourneren. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping en dit ingevuld naar  info@wanddecoratie.nl  mailen. U kunt het modelformulier  hier  downloaden.

Fotoproducten:
De bezorgkosten in Nederland voor artikelen tot 140 cm zijn 6.49 Euro. Boven de 140 cm brengen we 15.99 euro in rekening.
Voor België zijn de bezorgkosten voor alle formaten 12.49 Euro.

Spoed levering heeft een toeslag van 10 Euro.
Zaterdaglevering heeft een toeslag van 7.95 Euro.

Kant & Klare producten:
De bezorgkosten zijn voor Nederland en België 6.95 Euro voor de hele bestelling. Dus ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt.

Cadeaubonnen:
Hier worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Het is voor u niet altijd goed in te schatten of de kwaliteit van uw foto toereikend is om te printen. Daarom controleren we altijd iedere bestelling of de kwaliteit goed is. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen wij contact op. U kunt bij twijfel dus gewoon uw bestelling plaatsten.

Van de fotoproducten kunt u de volgende materialen buiten hangen:

-Larikshout
-Larikshout whitewash
-Aluminium
-Alle plexiglas soorten
-Tuinposter
-Dibond

Voor een langere levensduur is het advies om de fotoprints beschut op te hangen en niet in de volle zon. Het UV licht zorgt namelijk na een langere periode voor een vermindering van de kleuren.

Dit vinden de klanten van Wanddecoratie.nl

Wij werken trots samen met: