Hoge kwaliteit foto producten
Hoge kwaliteit foto producten
Sneelle verzending in Nederland
Snelle verzending in Nederland
100 dagen geld retour service
Zeer voordelige prijzen

Plexiglas schilderij - New York Dream

Plexiglas schilderij - New York Dream

Plexiglas schilderij - New York Dream

MerkenWanddecoratie.nl
Model: A1-Acrylglasbild156
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 108,95€

  • Excl. BTW: 90,04€

Beschikbare opties:


Plexiglas schilderij "New York Dream " is een geweldige optie voor moderne inrichtingen. Het past perfect bij originele oplossingen en vormt een interessant alternatief voor traditionele muurdecoratie, bijv. als glaspaneel of decoratief glas voor in de keuken.
Prints op plexiglas trekken de aandacht dankzij het diepte-effect en zien er prachtig uit in representatieve kamers. Dankzij de toepassing van moderne technieken en hoogwaardige kleuren wordt een prachtige glans verkregen. Plexiglas schilderijen zijn licht, eenvoudig te reinigen en bestand tegen de werking van vocht, zodat ze zowel uitstekend van pas komen in woon-, slaap- en badkamers als op terrassen.

Plexiglas met afbeelding verkrijgt dankzij de lichtdoorlatendheid een waanzinnig 3D-effect.


Afbeeldingen op glas beschikken over alle voordelen van klassieke glasprint terwijl ze vrij zijn van alle nadelen, te weten het zware gewicht en de breekbaarheid. Ze bestaan uit het materiaal polymethylmethacrylaat, dat zeer waardevol is in de binnenhuisarchitectuur. Polymeer heet in de volksmond ook wel plexiglas en is (net als glas) kleurloos en stijf. Net als glas verkleurt het niet door uv-straling en wordt het gekenmerkt door een zeer hoge lichtdoorlatendheid (meer dan 90%). Het is echter de helft licht dan glas en absoluut bestendiger. Het is tevens elastischer en moeilijk te breken. In geval van afbeeldingen op glas wordt de print aangebracht als folielaag. Deze techniek zorgt voor fotografische precisie en verzadigde kleuren. Plexiglas schilderijen garanderen driedimensionale diepte en een zachte glans. Acrylprints zijn een uitstekende optie voor liefhebbers van praktische oplossingen.

Hoge weerstand
Plexiglas is breekbestendiger dan glas en vervormt niet.

Hoge lichtdoorlatendheid
De hoge mate van doorzichtigheid van plexiglas zorgt voor een stralend oppervlak en hogere kleurintensiteit.

Veilig voor kinderen
Vervaardigd uit onbreekbaar materiaal.

Glad oppervlak
Het oppervlak van plexiglas blijft glad en is krasbestendig.

Montage van de afbeelding
Dit neemt enkele minuten in beslag en is buitengewoon eenvoudig en doeltreffend dankzij de onzichtbare haken aan de achterkant van de afbeelding. Aan de achterzijde bevinden zich tevens bumpers die zorgen voor bescherming en stabiliteit. Bevestigingsonderdelen inbegrepen.

Lichter dan glas
Plexiglas is 50% lichter dan traditioneel glas

Aanvullende uv-bescherming
De gebruikte kleuren zijn bestand tegen de werking van zonlichtBar: OSB platen
Pattern: d-B-0055-k-a
Type: Plexiglas schilderij

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed