Tevreden klanten

Lees hier enkele ervaringen van onze klanten.

Klantenservice was heel geduldig. Mijn afbeelding was van mindere kwaliteit, door de tips is het toch goedgekomen. En met resultaat! Verder vind ik de snelle reactie per email ook plezierig. Van mijn een dikke 10!

Gr. Femke
5 sterren wanddecoratie

Goedendag,

Gisteren onze canvas doek ontvangen. En hoe? Wat is dit leuk zeg. Onze zoon van 5 maanden hangt nu aan de muur met een fijne glimlach haha. Bedankt en succes verder.

Mvg, Dave
5 sterren wanddecoratie

Hallo,

Bedankt voor de levering. De foto van onze katten is goed gelukt. Helemaal toppie! We gaan zeker vaker bestellen bij jullie. Keep doing the good job!

Gr. Anoek
5 sterren wanddecoratie

Voor alle reviews werken wij sinds kort samen met Trustpilot. Marktleider in objectieve en eerlijke recensies.

trustpilot

Lees ook de onderstaande reacties en laat u door onze klanten overtuigen van onze mooie producten en geweldige dienstverlening!

 

 

Jeetje, wist niet dat een foto op hout zo leuk is. Gekozen voor vurenhout met whitewash en het is echt cool. Echt heel gaaf. Volgende keer kopen we weer bij jullie, misschien dan een plexifoto.

Mvg. Arjan V.
5 sterren wanddecoratie

Hallo,

Hij is binnen hoor! Lag bij de buren, was zelf niet thuis. Maar extra verrast door het mooie resultaat. Stevige verpakking ook. Kan ik eindelijk de woonkamer helemaal afronden.

Groetjes, Denise
5 sterren wanddecoratie

Hoii,

He Elske, bedankt voor al je hulp nog! Wist echt niet hoe ik verder kwam. Nu is hij binnen en zijn we zo happy! Toppie!

Grx Natan
5 sterren wanddecoratie

Wist u dat wij gecertificeerd lid zijn van Thuiswinkel.org? Dat betekent 100% zekerheid op elke bestelling voor u als consument.

thuiswinkel keurmerk

Dit vinden de klanten van Wanddecoratie.nl

Wij werken trots samen met: