Foto op plexiglas

Tover uw eigen foto om tot een prachtige foto op plexiglas. Leuk als cadeau of voor in uw eigen woonkamer.
U kunt kiezen uit plexiglas helder, plexiglas wit en plexifoto.

Wilt u iets met een zeer luxe uitstraling? Kies dan altijd voor een foto op plexiglas. Wij printen uw mooiste foto op de achterkant van een 6 mm plexiglas. Dit geeft een super diepte effect. U kunt kiezen voor een witte achtergrond of een transparante (heldere) achterkant. Bij een witte achtergrond printen wij een extra witte laag en wordt de foto afgewerkt met een witte folie aan de achterkant. Hierdoor blijven de kleuren van de originele foto behouden. De hoogste kwaliteit is een plexifoto. Uw foto wordt dan op helder wit poster papier geprint. Dit papier wordt vervolgens met een speciale techniek verlijmd tussen een 3 mm dikke plexiglas plaat en een 3 mm dikke dibond plaat.

Ga direct naar: Plexiglas helder , Plexiglas wit en Plexifoto .

Ophangen en verzending?

Iedereen kan een foto op plexiglas makkelijk ophangen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment ophangsystemen tijdens het bestellen. Bezorging zal plaatsvinden binnen 3-5 werkdagen of in vele gevallen eerder. Een spoed order is ook mogelijk tijdens bestellen.

Tijdelijk 15% korting op alle plexiglas prijzen. Gebruik code: PC15

Foto op plexiglas helder

Plexiglas hoogwaardig geprint van topkwaliteit
Heldere ondergrond
Standaard 6 millimeter dikke plaat
Mooie dieptewerking
Snel en eenvoudig besteld

Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, heeft de uitstraling van echt glas. Uw foto wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van het materiaal geprint, hierdoor krijgt de afbeelding een mooi diepte-effect. Let op! Witte delen in uw foto zullen doorzichtig zijn.

Foto op plexiglas helder

Foto op plexiglas wit

Standaard 6 millimeter dikke plaat
Moderne en strakke afwerking
Mooie dieptewerking
Meer kleurkracht door extra witte onderlaag
Snel en eenvoudig besteld

Uw foto wordt geprint op plexiglas en vervolgens afgewerkt met een witte laag. Hierdoor krijgt uw foto een mooie glans en diepte effect. Laat uw foto daarom afdrukken op plexiglas wit!

Foto op plexiglas wit

Plexifoto

Plexiglas en dibond van topkwaliteit
Luxe uitstraling met heldere kleuren
Standaard 6 millimeter dikke plaat
Mooie dieptewerking
Snel en eenvoudig besteld

Plexifoto’s zijn dus erg populair bij musea en fotografen. Een plexifoto wordt heel vaak gebruikt als presentatie middel van fotografisch werk. Wij printen eerst uw foto met fine art techniek op helder PhotoArt Satijn Papier. Daarna wordt deze bevestigd op een dibond plaat. Als laatste wordt op de voorkant een 3 mm dikke plexiglas plaat gemonteerd.

Foto plexifoto

Dit vinden de klanten van Wanddecoratie.nl

Wij werken trots samen met: